W okresie jesienno-zimowym budowanie odporności od zawsze miało szczególne znaczenie. Jednak jeszcze nigdy nie potrzebowaliśmy jej tak, jak w czasach pandemii. Dzięki odpowiednio wzmocnionej odporności można uniknąć wielu uciążliwych przeziębień.
Dzięki książce Marka Zaremby "Wzmocnij odporność w 7 tygodni", przekonasz się, że nóż i widelec są najlepszymi narzędziami do odzyskania zdrowia i dobrej energii. Dzięki autorskiemu programowi regeneracji immunologicznej pokonasz przewlekłe zmęczenie i odzyskasz upragnioną koncentrację.
Ta metoda polega na budowaniu odporności na 7 filarach przez 7 tygodni. Dzięki skutecznemu detoksowi, szczelnym jelitom, dobremu snu, udanym relacjom, smacznej i zdrowej diecie, regularnej aktywności oraz skutecznej mineralizacji organizmu pozwolisz swojemu organizmowi na odpowiednią regenerację.
"Wzmocnij odporność w 7 tygodni" to nie tylko ponad 80 zdrowych przepisów na doskonałe dania, ale także niezwodne sposoby na poprawę jakości życia. Dzięki nim, zyskasz znacznie więcej energii. Dowiesz się jak rozkodować jedzenie, które podkrada w ciągu dnia twoją energię, jak wzmocnić trawienie, odbudować florę jelitową, uzdrowić organizm z pomocą skutecznej detoksykacji, poprawić sen, jak wyleczyć ukryte infekcje, obniżyć poziom stresu w życiu codziennym i jak rozsądnie stosować suplementację.
Marek Zaremba w swojej wieloletniej praktyce kieruje się wskazówkami, które wysyła ciało. Budując antywirusową tarczę, która zapewni organizmowi skuteczną ochronę przed wirusami, zwraca uwagę na styl życia. Zmieniając z miłością swój styl życia we własnym tempie, będziesz cieszyć się nowymi nawykami, które odtąd codziennie będą pracować na twoją odporność.
"Wzmocnij odporność w 7 tygodni" to skuteczna i nieinwazyjna metoda na poprawienie własnej odporności. Poprzez zbilansowaną dietę oraz aktywny tryb życia można skutecznie wpłynąć na zdrowie. Autor pisząc książki łączy wiedzę o zdrowym odżywianiu i wpływie diety na organizm z pasją kulinarną.
Marek Zaremba to polski dietetyk tradycyjnej medycyny chińskiej, specjalista medycyny komórkowej, terapeuta I stopnia medycyny świętej Hildegardy oraz dyplomowany dietoterapeuta. Jest założycielem Akademii Zdrowia i Dietoterapii „Gotuj zdrowo!”.