Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik tech

Giemza Ewa

Miękka

Opis

Podręcznik szczegółowo charakteryzuje poszczególne rodzaje pieczywa i wyrobów piekarsko-cukierniczych. Omawia najczęściej występujące błędy w trakcie przygotowania wyrobów piekarskich. Publikacja szczegółowo przedstawia budowę receptur piekarskich i obliczenia związane z nimi. Liczne przykłady pomagają uczniowi zrozumieć zasadę najczęściej występujących obliczeń na omawianym etapie technologicznym. Publikacja koncentruje się na przygotowaniu wszystkich surowców, których używa się w produkcji pieczywa. Zawiera mnóstwo praktycznych wskazówek. Opracowanie omawia szczegółowo procesy zachodzące w trakcie powstawania ciasta żytniego i pszennego. Przedstawia różne metody technologiczne ich produkcji. Omawia otrzymywanie poszczególnych wyrobów piekarskich zarówno metodami ręcznej obróbki jak i maszynowej.

Dane szczegółowe

Identyfikator produktu 603929
Tytuł Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich. Kwalifikacja T.3.2. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik tech
Autor Giemza Ewa
Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Klasa Wieloletnie
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Język oryginału polski
Data premiery 2016-05-07
Rok wydania 2016
Okładka Miękka
Cena okładkowa 36,90 zł
Nasza cena 34,59 zł

Recenzje

0 / 6
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Dodaj recenzję:

oceń produkt:


Dostawa

czas dostawy przedpłata za pobraniem
27 Sierpień, Wtorek 0,00 zł Niedostępne
29 Sierpień, Czwartek 5,99 zł Niedostępne
27 Sierpień, Wtorek 7,99 zł Niedostępne
27 Sierpień, Wtorek 8,99 zł 11,99 zł
26 Sierpień, Poniedziałek 8,99 zł Niedostępne
26 Sierpień, Poniedziałek 10,99 zł 13,99 zł

Płatność:

płatność za pobraniem

przelew bankowy

płatność on-line

Produkty od Autora:

Prawdpodobnie zainteresuje Cię również:

Ładowanie...