Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

Piotr Dominik Katarzyna Przybylska-Dominik

broszurowa

Wydawnictwo : WSIP
Ilość stron: 104

Opis

W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.

Dane szczegółowe

Identyfikator produktu 606667
Tytuł Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Autor Piotr Dominik , Katarzyna Przybylska-Dominik
Wydawnictwo WSIP
Rodzaj okładki broszurowa
Liczba stron 104
Wymiary 0 × 24 × 17
Cena okładkowa 36,90 zł
Nasza cena 34,59 zł

Recenzje

0 / 6
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Dodaj recenzję:

oceń produkt:


Dostawa

czas dostawy przedpłata za pobraniem
26 Lipiec, Piątek 0,00 zł Niedostępne
30 Lipiec, Wtorek 5,99 zł Niedostępne
26 Lipiec, Piątek 7,99 zł Niedostępne
26 Lipiec, Piątek 8,99 zł 11,99 zł
25 Lipiec, Czwartek 8,99 zł Niedostępne
25 Lipiec, Czwartek 10,99 zł 13,99 zł

Płatność:

płatność za pobraniem

przelew bankowy

płatność on-line

Produkty od Autora:

Prawdpodobnie zainteresuje Cię również:

Ładowanie...