Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Część 2. Kwalifikacja HTG.12. Podręcznik do nauki zawodu: technik żywienia i usług gastronomicznych (Marzanna Zienkiewicz) - tantis.pl
Xi

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Część 2. Kwalifikacja HTG.12. Podręcznik do nauki zawodu: technik żywienia i usług gastronomicznych

Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda

(okładka miękka)

5/5
Wydawnictwo: WSiP
Liczba stron: 480

Produkty powiązane:

SUPER CENA

Cena detaliczna: 75,40 zł

68,69 zł

Wysyłka 2 dni robocze
InPost Paczkomat® 24/7 12,99 zł
Orlen Paczka 8,99 zł
Kurier DPD 12,99 zł
DPD - Odbiór w Punkcie 12,99 zł
Kurier InPost 14,99 zł
Pocztex Kurier 10,99 zł
Pocztex - punkty odbioru 10,99 zł

Najniższa cena: 64,47 zł

Opis

Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne, catering przygotowany pod kątem specyfiki firmy). Autorzy przybliżają zagadnienia za pomocą licznych przykładów, dzięki czemu pokazują, jak teoria przekłada się na praktykę.
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego
i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.

Dane szczegółowe

Identyfikator produktu 2893849
Tytuł Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Część 2. Kwalifikacja HTG.12. Podręcznik do nauki zawodu: technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Wydawnictwo WSiP
Klasa Wieloletnie
Rodzaj tradycyjny podręcznik
Język wydania polski
Język oryginału polski
Liczba stron 480
Data premiery 2021-05-28
Rok wydania 2020
Wymiary produktu [mm] 242 x 170 x 16
Okładka okładka miękka
Waga Produktu [kg] 0.63
Cena detaliczna 75,40 zł
Nasza cena 68,69 zł

Recenzje

5/5
Jak działają recenzje?
5
4
3
2
1

DODAJ RECENZJĘ:

oceń produkt:


Dostawa

czas dostawy
koszt
za pobraniem
InPost Paczkomat® 24/7
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
12,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Orlen Paczka
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
8,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Kurier DPD
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
12,99 zł bezpłatna dostawa od 299,00 zł
pobranie
17,99 zł
DPD - Odbiór w Punkcie
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
12,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Kurier InPost
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
14,99 zł bezpłatna dostawa od 299,00 zł
pobranie
Niedostępne
Pocztex Kurier
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
10,99 zł bezpłatna dostawa od 299,00 zł
pobranie
15,99 zł
Pocztex - punkty odbioru
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
10,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Odbiór osobisty w Bielsku-Białej
czas dostawy
7. czerwca, środa
przedpłata
0,00 zł
pobranie
Niedostępne
Ładowanie...