super cena
66,19 zł
Cena detaliczna: 70,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,29 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 62,29 zł
Wysyłka jutro
pojutrze u Ciebie (20.11)Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. ZaCzytaj więcej
264 str.
okładka miękka
240 str.
okładka miękka
240 str.
okładka miękka
nr dopuszczenia: 66/2013
362 str.
okładka miękka
280 str.
okładka miękka











