Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Marta Dymek

twarda

Wydawnictwo : Dwie Siostry
Ilość stron: 282

Opis

Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień Dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.

Dane szczegółowe

Identyfikator produktu 689550
Tytuł Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor Marta Dymek
Wydawnictwo Dwie Siostry
Rodzaj okładki twarda
Liczba stron 282
Wymiary 0 × 21 × 17
Cena okładkowa 49,90 zł
Nasza cena 34,92 zł

Recenzje

0 / 6
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Dodaj recenzję:

oceń produkt:


Dostawa

czas dostawy przedpłata za pobraniem
27 Czerwiec, Czwartek 0,00 zł Niedostępne
1 Lipiec, Poniedziałek 5,99 zł Niedostępne
27 Czerwiec, Czwartek 7,99 zł Niedostępne
27 Czerwiec, Czwartek 8,99 zł 11,99 zł
26 Czerwiec, Środa 8,99 zł Niedostępne
26 Czerwiec, Środa 10,99 zł 13,99 zł

Płatność:

płatność za pobraniem

przelew bankowy

płatność on-line

Produkty od Autora:

Prawdpodobnie zainteresuje Cię również:

Ładowanie...