48,83 

Grzyby. Pełnia smaku. 70 przepisów

Odkryj królestwo grzybów! Grzyby to wyjątkowy składnik kulinarny. Są niesamowicie umamiczne - wyróżnia je piąty smak (umami to po japońsku esencja pyszności), dzięki któremu dania smakują lepiej i pełniej. W tej książce znajdziesz: 70 przepisów na apetyczne potrawy z grzybami, zarówno z polskich lasów oraz upraw, jak i tymi z kuchni świata ciekawostki kulinarne o grzybach oraz informacje o ich warCzytaj więcej

  • Wydawnictwo: Publicat
  • Data premiery: 2025-08-27
  • Okładka: twarda
  • Liczba stron: 192
  • Wymiary: 250 x 172
Polecamy podobne produkty

Odkryj królestwo grzybów! Grzyby to wyjątkowy składnik kulinarny. Są niesamowicie umamiczne - wyróżnia je piąty smak (umami to po japońsku esencja pyszności), dzięki któremu dania smakują lepiej i pełniej. W tej książce znajdziesz: 70 przepisów na apetyczne potrawy z grzybami, zarówno z polskich lasów oraz upraw, jak i tymi z kuchni świata ciekawostki kulinarne o grzybach oraz informacje o ich wartościach odżywczych praktyczne porady dotyczące zbierania, obróbki, bezpiecznego przechowywania i różnorodnych sposobów wykorzystania grzybów. Przekonaj się, jak wiele zastosowań mają grzyby i jak smakowicie sprawdzą się w kuchni roślinnej. Ida Kulawik - autorka książek kulinarnych, założycielka bloga Veganbanda Katarzyna Cichoń - fotografka, specjalizuje się w fotografii kulinarnej i lifestylowej

Zobacz więcej
Dane szczegółowe
Identyfikator produktu
3659327
Tytuł
Grzyby. Pełnia smaku. 70 przepisów
Wydawnictwo
Język
polski
Liczba stron
192
Typ okładki
twarda
Data premiery
2025-08-27
Rok wydania
2025
Wymiary
250 x 172
Waga
0.71 kg
Wysokość
172 mm
Długość
250 mm
Głębokość
17 mm
Nasza cena
48,83 zł
Zobacz więcej
Informacje dotyczące bezpieczeństwa i produktów
Informacje o producencie
Pełna nazwa producenta
Publicat S.A.
Adres pocztowy
61-003 Poznań ul. Chlebowa 24
Email
publicat@publicat.pl
Telefon
616529252
Kraj pochodzenia produktu
Polska
Osoba odpowiedzialna w UE
Nazwisko lub nazwa podmiotu
Publicat S.A.
Adres pocztowy
61-003 Poznań ul. Chlebowa 24
Email
publicat@publicat.pl
Telefon
616529252
Zobacz więcej
Bądź pierwszy!
Twoja recenzja produktu “Grzyby. Pełnia smaku. 70 przepisów” będzie bardzo przydatna dla innych użytkowników.
Napisz recenzję
Recenzje produktów są zarządzane przez stronę trzecią w celu weryfikacji autentyczności i zgodności z naszymi wytycznymi dotyczącymi ocen i recenzji
Recenzje
Każdą z recenzji weryfikujemy na trzy sposoby:
  • Klient zweryfikowany
    Autorzy recenzji z tym oznaczeniem są naszymi klientami. Kupili ten produkt w sklepie tantis.pl.
  • Klient niezweryfikowany
    Autorzy recenzji z tym oznaczeniem są naszymi użytkownikami, ale nie możemy potwierdzić, że kupili ten produkt w sklepie tantis.pl.
  • Recenzja Zweryfikowana
    Potwierdzamy, że prezentowana opinia może dotyczyć danego produktu i zawiera elementy jego recenzji.

Dostawa i płatność

InPost Paczkomat® 24/7
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
13,49 zł Pobranie 5,00 zł
DPD Automaty
data dostawy 21. listopada, piątek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
5,99 zł
InPost Kurier
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
15,49 zł Pobranie 5,00 zł
Kurier GLS
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
13,99 zł Pobranie 5,00 zł
DPD Pickup Żabka i inne
data dostawy 21. listopada, piątek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
8,99 zł
Pocztex Kurier
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
14,49 zł Pobranie 6,00 zł
Pocztex - punkty odbioru
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 199,00 zł
11,99 zł
DPD Kurier
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
13,99 zł Pobranie 5,50 zł
ORLEN Paczka
data dostawy 20. listopada, czwartek
bezpłatna dostawa od 249,00 zł
10,99 zł
InPost International
data dostawy 26. listopada, środa
39,99 zł
Odbiór osobisty w Bielsku-Białej - ul. Londzina 57
data dostawy 20. listopada, czwartek
0,00 zł
Odbiór osobisty w Krakowie - ul. Podwale 1
data dostawy 20. listopada, czwartek
0,00 zł

Produkty od autora: