Dzikie kiszonki i inne fermentacje

Nowakowska Kaja Ruszkowska Małgorzata

miękka ze szkrzydełkami

Wydawnictwo : PASCAL
Ilość stron: 336

Opis

Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania! Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie. Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych). Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie ? jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność. Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, gdzie znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.

Dane szczegółowe

Identyfikator produktu 822864
Tytuł Dzikie kiszonki i inne fermentacje
Autor Nowakowska Kaja , Ruszkowska Małgorzata
Wydawnictwo PASCAL
Rodzaj okładki miękka ze szkrzydełkami
Liczba stron 336
Wymiary 0 × 18 × 20
Cena okładkowa 49,90 zł
Nasza cena 24,07 zł

Recenzje

0 / 6
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Dodaj recenzję:

oceń produkt:


Dostawa

czas dostawy przedpłata za pobraniem
25 Lipiec, Czwartek 0,00 zł Niedostępne
29 Lipiec, Poniedziałek 5,99 zł Niedostępne
25 Lipiec, Czwartek 7,99 zł Niedostępne
25 Lipiec, Czwartek 8,99 zł 11,99 zł
24 Lipiec, Środa 8,99 zł Niedostępne
24 Lipiec, Środa 10,99 zł 13,99 zł

Płatność:

płatność za pobraniem

przelew bankowy

płatność on-line

Produkty od Autora:

Prawdpodobnie zainteresuje Cię również:

Ładowanie...