Szukany produkt jest niedostępny - może podobny produkt?
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
(okładka twarda)
Wydawnictwo: | Pascal |
Liczba stron: | 272 |
Opis
Można żyć bez glutenu, bez nabiału, bez cukru? Okazuje się, że można i to wcale nie musi być życie pełne wyrzeczeń! Przekonuje o tym Agnieszka Bednarska - mama dwóch córek, oligofrenopedagog, z wykształcenia kucharz, technik żywienia zbiorowego i historyk. Uwielbia gotować i swoimi przepisami na pyszne i zdrowe dania dzieli się z czytelnikami swojej książki zatytułowanej „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania".
Skąd u Agnieszki Bednarskiej pomysł na potrawy w takim stylu? Czy to wyraz mody? Absolutnie nie. Wyeliminowanie z kuchni nabiału, cukru i glutenu miało pomóc wyleczyć jedną z jej córek z atopowego zapalenia skóry. Już po tygodniu była widoczna poprawa! A z drugą córką, u której zdiagnozowano autyzm, po wprowadzeniu zmian w kuchni, kontakt znacząco się poprawił. W związku z tym Agnieszka Bednarska zdecydowała się wprowadzić do swojej rodziny nowy styl żywienia.
Książka „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania", która ukazała się nakładem wydawnictwa Pascal, przekonuje, że potrawy pozbawione wymienionych w tytule produktów są nie tylko zdrowe, ale także smaczne i kolorowe. Jeśli tylko któreś z poniższych stwierdzeń jest w Twoim przypadku prawdziwe, z pewnością ta książka jest dla Ciebie idealna:
Czy chcesz ograniczyć cukier, nabiał, gluten i odkryć tajniki naturalnego gotowania?
Czy zdrowa dieta wydaje Ci się być pełną wyrzeczeń?
Czy nie jesteś w stanie sobie wyobrazić sytuacji, że samodzielnie wykonasz bezglutenowe kluski i bułeczki? Wydaje Ci się, że jest to wyzwanie nie do pokonania?
Boisz się, że posiłki pozbawione glutenu, cukru i nabiału będą mało różnorodne i pozbawione dobrego smaku?
Agnieszka Bednarska przeprowadzi Cię przez początki, które mogą wydawać się trudne. Dzięki swojej wiedzy i bogatemu doświadczeniu autorka pokazuje, że gotowanie bezglutenowe może być przyjemnością! Przygotowanie wyśmienitych i zdrowych posiłków dla całej rodziny, z książką „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania" stanie się bardzo proste. Podczas lektury dowiemy się, jak zrobić roślinny odpowiednik nabiału oraz w jaki sposób mieszać bezglutenowe mąki, żeby nie korzystać z gotowych miksów. Książka uświadomi również, że warto inspirować się przepisami z całego świata. Dzięki niej raz na zawsze wyeliminujemy z kuchni nabiał, gluten i cukier. Będzie pysznie, zdrowo i naturalnie!
Dane szczegółowe
Identyfikator produktu | 3159844 |
Tytuł | Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania |
Autor | Agnieszka Bednarska |
Wydawnictwo | Pascal |
Język wydania | polski |
Język oryginału | polski |
Liczba stron | 272 |
Data premiery | 2021-09-29 |
Rok wydania | 2021 |
Wymiary produktu [mm] | 235 x 162 |
Okładka | okładka twarda |
Waga Produktu [kg] | 0.67 |
Cena detaliczna | 54,90 zł |
Nasza cena | 35,39 zł |
Recenzje
Dostawa







