Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania (Agnieszka Bednarska) - tantis.pl
Xi
Niedostępny
InPost Paczkomat® 24/7 12,99 zł
Orlen Paczka 8,99 zł
Kurier DPD 12,99 zł
DPD - Odbiór w Punkcie 12,99 zł
Kurier InPost 14,99 zł
Pocztex Kurier 10,99 zł
Pocztex - punkty odbioru 10,99 zł

Opis

Można żyć bez glutenu, bez nabiału, bez cukru? Okazuje się, że można i to wcale nie musi być życie pełne wyrzeczeń! Przekonuje o tym Agnieszka Bednarska - mama dwóch córek, oligofrenopedagog, z wykształcenia kucharz, technik żywienia zbiorowego i historyk. Uwielbia gotować i swoimi przepisami na pyszne i zdrowe dania dzieli się z czytelnikami swojej książki zatytułowanej „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania".

Skąd u Agnieszki Bednarskiej pomysł na potrawy w takim stylu? Czy to wyraz mody? Absolutnie nie. Wyeliminowanie z kuchni nabiału, cukru i glutenu miało pomóc wyleczyć jedną z jej córek z atopowego zapalenia skóry. Już po tygodniu była widoczna poprawa! A z drugą córką, u której zdiagnozowano autyzm, po wprowadzeniu zmian w kuchni, kontakt znacząco się poprawił. W związku z tym Agnieszka Bednarska zdecydowała się wprowadzić do swojej rodziny nowy styl żywienia.

Książka „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania", która ukazała się nakładem wydawnictwa Pascal, przekonuje, że potrawy pozbawione wymienionych w tytule produktów są nie tylko zdrowe, ale także smaczne i kolorowe. Jeśli tylko któreś z poniższych stwierdzeń jest w Twoim przypadku prawdziwe, z pewnością ta książka jest dla Ciebie idealna:

  • Czy chcesz ograniczyć cukier, nabiał, gluten i odkryć tajniki naturalnego gotowania?

  • Czy zdrowa dieta wydaje Ci się być pełną wyrzeczeń?

  • Czy nie jesteś w stanie sobie wyobrazić sytuacji, że samodzielnie wykonasz bezglutenowe kluski i bułeczki? Wydaje Ci się, że jest to wyzwanie nie do pokonania?

  • Boisz się, że posiłki pozbawione glutenu, cukru i nabiału będą mało różnorodne i pozbawione dobrego smaku?

Agnieszka Bednarska przeprowadzi Cię przez początki, które mogą wydawać się trudne. Dzięki swojej wiedzy i bogatemu doświadczeniu autorka pokazuje, że gotowanie bezglutenowe może być przyjemnością! Przygotowanie wyśmienitych i zdrowych posiłków dla całej rodziny, z książką „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania" stanie się bardzo proste. Podczas lektury dowiemy się, jak zrobić roślinny odpowiednik nabiału oraz w jaki sposób mieszać bezglutenowe mąki, żeby nie korzystać z gotowych miksów. Książka uświadomi również, że warto inspirować się przepisami z całego świata. Dzięki niej raz na zawsze wyeliminujemy z kuchni nabiał, gluten i cukier. Będzie pysznie, zdrowo i naturalnie!

Dane szczegółowe

Identyfikator produktu 3159844
Tytuł Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo Pascal
Język wydania polski
Język oryginału polski
Liczba stron 272
Data premiery 2021-09-29
Rok wydania 2021
Wymiary produktu [mm] 235 x 162
Okładka okładka twarda
Waga Produktu [kg] 0.67
Cena detaliczna 54,90 zł
Nasza cena 35,39 zł

Recenzje

5/5
Jak działają recenzje?
5
4
3
2
1

DODAJ RECENZJĘ:

oceń produkt:


Żaneta C.

Klient niezweryfikowany

5/5
| 28-10-2021 | Recenzja zweryfikowana
Książka „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania” to must have dla każdej osoby, która pragnie zacząć zdrowo się odżywiać. Jest w niej od groma cennych informacji o różnych przepisach, dużo ciekawostek, jednym słowem totalna, warta kupienia skarbnica wiedzy. Szata graficzna również niczego sobie. Ja osobiście nie mam totalnie żadnych zastrzeżeń i szczerze polecam.

Eliza R.

Klient niezweryfikowany

5/5
| 22-10-2021 | Recenzja zweryfikowana
Świetna książka, która posłuży każdemu, kto pragnie zadbać o zdrowe żywienie. Przepisy pozbawione są najsłynniejszych alergenów i substancji, które zwyczajnie szkodzą zdrowiu. Wszystkie są bardzo atrakcyjne, dobrze, bazują na składnikach które są dość powszechnie dostępne w sklepach. Reasumując, nie mam żadnych zastrzeżeń. Pięknie wydana, ma dobrą cenę. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Takich pozycji jak ta to ze świeczką szukać w dzisiejszych czasach.

Teresa P.

Klient niezweryfikowany

5/5
| 21-10-2021 | Recenzja zweryfikowana
Pozycję „Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania” kupiłam za radą tych wszystkich dobrych opinii jakie można przeczytać w internecie i szczerze podpisuje się pod nimi wszystkimi obiema rękoma. Książka ma szalenie piękną oprawę graficzną – naprawdę osoba odpowiedzialna za szatę graficzną tej książki wykonała kawał dobrej roboty. Poza tym dużo przepisów, wszystko super, a uwierzcie mi bo wypróbowałam już połowę. Polecam!

Dostawa

czas dostawy
koszt
za pobraniem
InPost Paczkomat® 24/7
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
12,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Orlen Paczka
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
8,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Kurier DPD
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
12,99 zł bezpłatna dostawa od 299,00 zł
pobranie
17,99 zł
DPD - Odbiór w Punkcie
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
12,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Kurier InPost
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
14,99 zł bezpłatna dostawa od 299,00 zł
pobranie
Niedostępne
Pocztex Kurier
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
10,99 zł bezpłatna dostawa od 299,00 zł
pobranie
15,99 zł
Pocztex - punkty odbioru
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
10,99 zł bezpłatna dostawa od 249,00 zł
pobranie
Niedostępne
Odbiór osobisty w Bielsku-Białej
czas dostawy
6. czerwca, wtorek
przedpłata
0,00 zł
pobranie
Niedostępne
Ładowanie...